Inget mer slit!

Nu är vi äntligen färdiga med målning av både vardagsrum och sovrum! Två helgers slit har givit resultat, och vi är nöjda med det. Blev mycket fint :) I vardagsrummet har vi en mycket omättad grön färg (lite åt det olivgröna hållet), och i sovrummet har vi en chokladbrun fondvägg och övriga väggar är gräddvita/beige.

I och med  att PS3:an nu är på plats så är det bara soffan som fattas, sen är komforten nådd ;) Heh.

Under veckan som gått har det varit fullt upp med studier, inte så mycket just på Europaprogrammet utan mer med min sommarkurs. Var på tiden att jag tog tag i och avslutade den. Satt från morgon till kväll i 3 dagar och klämde ihop en uppsats som sedan gav mig 15 hp och rätt till CSN-medel i höst. Puh!

I fredags ägnade jag och Sven hela dagen och kvällen åt ett rejält Starcraft/Warcraft-LAN. Riktigt skoj! Blizzards spel blir aldrig tråkiga (förutom WoW då).


Förkylning... bah

Jahaja, nu var det min tur att bli förkyld! Trodde jag skulle klara mig från det, Erika var förkyld hela förra veckan.
Är bara att bita ihop och hoppas att det inte blir värre.

Det blev väldigt trevligt igår! Vi möttes upp hemma hos oss runt 20-tiden och softade i vårat kök (resten av lägenheten är för tillfället avstängd för gäster). Lite senare drog vi bort mot Mattias och hängde med folket där. Blev en nice kväll! Alla var dock lite trötta så det blev inte så jättesent, men vi hade kul ändå. Får bli fler tillfällen :)


Idag blev vi äntligen färdiga med vårat vardagsrum, blev finfint med den nya färgen! Nu är det bara den nya soffan som fattas.... och en playstation 3 ;)


Utsikt över Göteborg

Den här veckan har det varit fullt upp. Dels har jag haft föreläsningar alla dagar utom en, sen har det även varit en del att plugga hemma. Erika och jag har även börjat spackla och måla om i lägenheten, vilket vi blev färdiga med precis idag. Vi ska bara måla väggarna en gång till i vardagsrummet så är det klart sen.... förutom sovrummet då, som även det ska göras om :) Suck! Men det får bli nästa helg.

Efter att ha målat hela förmiddagen så gick vi ut på en promenad för att få lite luft. Vi traskade upp till ett område precis ovanför oss och gick in i en liten park där. Stigen visade sig leda till en utsiktsplats där kan kunde se ut över hela Göteborg. Det var en väldigt vacker vy, tur att jag hade med mig kameran :)



Sen ikväll så ska jag, Erika, Sven, Catherine, Erik och Martina på fest hos Mattias som bor precis i närheten av oss. Kommer bli trevligt!

RSS 2.0